2007 yılından beri Oluç Plaza Düğün Salonu ailesi olarak hayallerinizi gerçekleştirmenin ve mutluluğunuza şahitlik etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Beğeni ve ilginize layık olmak için de kendimizi her geçen gün geliştiriyoruz. Ayrıcalıklı hizmetlerle size ve her bir konuğunuza öncelik gösteren kalabalık bir ekiple birlikte çalışıyoruz. Profesyonel ekibimiz aynı zamanda genç ve dinamik bireylerden oluşuyor. Bu sayede menü sunumlarını sıcak ve hızlı bir şekilde yapıyor, ihtiyaçlarınızı tam zamanında karşılıyoruz. Kaliteli hizmet ve profesyonellikten ödün vermiyoruz. Gecenizin her detayı ile kusursuz olmasını amaçlıyoruz.

Düğün davetleriniz için Gümüş Salon ve Beyaz Salon olmak üzere ev sahipliği yaptığımız iki farklı salonumuz mevcut. Salonlarımızdan biri 500 kişiye kadar hizmet veriyor. Diğer salonumuz ise 850 kişiye kadar oldukça büyük organizasyonlarınız için tercih edebileceğiniz bir salon. Adlarından da anlaşılabilecek şekilde, davet alanlarımız dekorasyon renkleriyle uyumlu olarak isimlendirildi. Masa örtüleri, sandalye giydirmeleri ve süslemelerde çoğunlukla beyaz ve gümüş renkler kullanıldı.

Her ne kadar salonlarımıza belirli renkler hâkimse de düğününüz için onları istediğiniz şekilde süsleyebiliyoruz. Nikâh masanızı, gelin yolunu, dans pisti ve sahnesini göz alıcı bir hale getiriyor, büyülü bir atmosfer yaratıyoruz. Elimizdeki alternatifler arasından tercih yapabileceğiniz gibi arzu ederseniz çözüm ortaklarımızdan destek alabilir, organizasyon sorumlusu yönetimi ile aksesuar tasarımı ve dekorasyonda değişiklikler yaptırabilirsiniz.

Düğün organizasyonlarınızı aynı zamanda yemek ziyafetine de dönüştürmek için mutfağımızda hijyen ve sağlık koşularına uygun özenli bir çalışma yapıyoruz! Menü tadımlarıyla belirlediğiniz tatları konuklarınızın beğenisine sunuyor, gece boyunca atıştırmalıklar, yemek servisleri ve pasta sunumları gerçekleştiriyoruz.

Müzisyenlerimiz de davetinizi başlatıyor ve gecenin sonuna kadar müzikleriyle eğlenceye devam etmenizi sağlıyor.

OLUÇ PLAZA Düğün Salonu
Dokuzkavaklar Mahallesi, Ankara Bulvarı, No:86 Pamukkale / DENİZLİ
02582684141